Om oss

Velkommen til oss

Tannklinikken i Bossekopveien 8 er Altas eldste private Tannklinikk. Bygningen har huset en Tannklinikk siden midten av 70-tallet da Tannlege Bentsen flyttet sin klinikk til bygget. I 1996 kjøpte Tannlegene Ivar Nielsen og Bjarne Thomassen klinikken og har leget mang en tann siden da.

1. September 2013 overtok Bossekop Tannklinikk AS ved Tannlegene Bård Anders Hagen og Liv Karin Søvik Johnsen over driften av Tannklinikken. Siden da er klinikken pusset opp både innvendig og utvendig. Høsten 2018 flyttet vi klinikken fra 2. til helt nye lokaler i 1.etg. Med det er vi 9 ansatte; 4 Tannleger, 1 tannpleier og 4 tannhelsesekretærer som drifter 6 behandlingsrom. Hos oss benyttes topp-moderne utstyr i alle ledd i behandlingen.

Vi ønsker å ha en sterk lokal forankring. Dette oppnår vi ved å sponse for eksempel BUL-Alta og deres arbeid for idretten i Alta. Vi kjøper vår tannteknikk fra lokal tanntekniker; Finnmark Dental og bruker lokale entrepenører og forretninger i størst mulig grad. Men i all hovedsak ønsker vi å yte tannbehandling av høyeste kvalitet og på den måten gi deg som pasient….

…Smilet ifra nord

Våre ansatte

bard500

Bård Anders Hagen
Daglig leder/Tannlege MNTF

bard.anders@bossekoptannklinikk.no

Autorisert for implantatprotetikk med HELFO refusjon

livkarin-500

Liv Karin Søvik Johnsen
Tannlege MNTF

Liv.karin@bossekoptannklinikk.no

hilde-500

Stig Antonsen
Tannlege MNTF

stig.antonsen@bossekoptannklinikk.no

jill-500

Jill Knutsen
Tannpleier MNTpF

hilde-500

Mia Kristine Brinchmann Ulle
Tannlege MNTF

lillian500

Lillian Nora
Autorisert Tannhelsesekretær

kristin-500

Kristin Iversen
Autorisert Tannhelsesekretær

hilde-500

Anne Karin Jakobsen
Tannhelseesekretær

hilde-500

Rolf Marcus Yttrehauge
Tannhelseesekretær

Ansattefoto: Frank Rune Isaksen